دوره تربیت کارشناس کیفیت در صنایع غذایی

مبانی مدیریت کیفیت:


  •    تاریخچه و روند توسعه مدیریت کیفیت
  •   اصول و مبانی آموزه های دمینگ
  •   تشريح اصول مدیریت کیفیت
  •   اصول و مبانی دیدگاه فرآیندی ، مدیریت فرایندها و بهبود مستمر فرآیند (CIP)
  •   اصول و مبانی سيستم مديريت كيفيت ISO 9001:2008
  •   آشنايي با متدولوژي شش سيگما
  •   مبانی مديريت جامع كيفيت (TQM)
  •   اصول و مبانی استاندارد مدیریت زیست محیطی ISO 14008
  •   اصول و مبانی الزامات استاندارد مدیریت ایمنی OHSAS 18001

 

 

مدت زمان دوره :


30 ساعت حضوری+4 ساعت غیرحضوری

 

 

برخی از مزایای دوره های این مجتمع عبارتند از:

 

 



• ارائه مباحث مدیریتی، فنی و تخصصی به صورت کاملا کاربردی و عملی.
• اولویت اشتغال در واحدهای صنعتی و تولیدی مشمول قانون کار.
• برخوردارد از امتیاز بازآموزی جهت تمدید پروانه مسئولین فنی محترم صنایع غذایی کشور.
• کسب امتیاز جهت اقامت از سایر کشورها به عنوان فرد دارای مهارت.
• برخورداری از اعتبار و امتیاز بین المللی جهت یافتن شغل در خارج از کشور.

 

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956