• پیش ثبت نام رایگان

    مزیت پیش ثبت نام این است که اطلاع رسانی پیامکی و تلفنی به شما انجام خواهد شد.
    توجه داشته باشید که اگر شما قبلا وجهی بابت دوره پرداخت کرده اید، می بایست فرم ثبت نام قطعی را از قسمت فرم ها پر کنید.
    موفقیت در دستان شماست.

    فرم پیش ثبت نام

  • دوره تخصصی برق صنعتی

    25، 26 و 27 اسفند ماه 95
    آموزش به صورت کاملا کاربردی
    توسط اساتید مجرب

    مطالعه بیشتر

  • دوره راهبری چیلر تراکمی

    18،16,17 و فروردین ماه 95
    9ه صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره تخصصی بویلر و مشعل

    13، 14 و 15 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نگهداری چیلر جذبی

    30، 31 و1 فروردین ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نرم افزار انرژی پلاس

    13 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 24 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • آموزش کولرگازی و اسپلیت

    6و 7و 8 اردیبهشت ماه 1395
    دوره تخصصی آموزش کولر گازی و اسپلیت
    تحت نظر استاد مجرب با مدرک معتبر

    مطالعه بیشتر

  • آمادگی آزمون پایه 3

    رشته تاسیسات مکانیکی ساختمان
    آزمون ورود به حرفه مهندسان عضو نظام

    مطالعه بیشتر

  • تضمین کیفیت آموزشی

    ما به عنوان امین و خدمتگزار شما کیفیت آموزش دوره ها را برایتان تضمین می کنیم. اگر به دلایلی شما هیچ نکته مثبتی در دوره ما ندیدید شهریه پرداختی عودت می شود. ماموریت ما کیفیت مطلوب و رضایتمندی مخاطبان بوده و ارزش آن از هر چیزی برای ما بالاتر است.

    فرم ثبت نام قطعی دوره ها

دوره تربیت مدیر تضمین کیفیت وایمنی مواد غذایی

هدف از برگزاری دوره :


 

این دوره با هدف توانمند کردن فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی و بالاتر از آن در رشته های مرتبط با علوم تغذیه و صنایع غذایی در خصوص نظام های مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی طراحی گردیده و در طی دوره کارآموزان به صورت کاملا کاربردی و مطابق با جدیدترین شیوه های آموزش های مهارتی کلیه مباحث مربوط به چگونگی طراحی، مستندسازی، استقرار، نگهداری و به روزآوری نظام های مدیریتی مرتبط از قبیل استانداردهای بین المللی ISO 9001 ، GMP، HACCP، ISO 22000، BRC، IFS،FSSC 22000 و SQF را فرا گرفته و قادر خواهند بود کلیه امور مرتبط با تضمین سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی را مدیریت نموده و یا به عنوان کارشناس مشاور، طراحی و استقرار سیستم ها را در سازمان ها بعهده گیرند.

 

مدت زمان برگزاری دوره :


 

مدت برگزاری این دوره 200 ساعت شامل 69 ساعت مباحث نظری و 131 ساعت کارگاه عملی(Workshop) می باشد.  برای کلیه شرکت کنندگان در این دوره  مدرک با کد بین المللی از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اعطا میگردد.

 

شهریه مصوب دوره هر ساله توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محاسبه و اعلام می گردد. شایسته است جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956