• پیش ثبت نام رایگان

    مزیت پیش ثبت نام این است که اطلاع رسانی پیامکی و تلفنی به شما انجام خواهد شد.
    توجه داشته باشید که اگر شما قبلا وجهی بابت دوره پرداخت کرده اید، می بایست فرم ثبت نام قطعی را از قسمت فرم ها پر کنید.
    موفقیت در دستان شماست.

    فرم پیش ثبت نام

  • دوره تخصصی برق صنعتی

    25، 26 و 27 اردیبهشت ماه 95
    آموزش به صورت کاملا کاربردی
    توسط اساتید مجرب

    مطالعه بیشتر

  • دوره راهبری چیلر تراکمی

    18،16,17 و اردیبهشت ماه 95
    9ه صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره تخصصی بویلر و مشعل

    13، 14 و 15 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نگهداری چیلر جذبی

    30، 31 و1 فروردین ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نرم افزار انرژی پلاس

    13 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 24 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • آموزش کولرگازی و اسپلیت

    6و 7و 8 اردیبهشت ماه 1395
    دوره تخصصی آموزش کولر گازی و اسپلیت
    تحت نظر استاد مجرب با مدرک معتبر

    مطالعه بیشتر

  • آمادگی آزمون پایه 3

    رشته تاسیسات مکانیکی ساختمان
    آزمون ورود به حرفه مهندسان عضو نظام

    مطالعه بیشتر

  • تضمین کیفیت آموزشی

    ما به عنوان امین و خدمتگزار شما کیفیت آموزش دوره ها را برایتان تضمین می کنیم. اگر به دلایلی شما هیچ نکته مثبتی در دوره ما ندیدید شهریه پرداختی عودت می شود. ماموریت ما کیفیت مطلوب و رضایتمندی مخاطبان بوده و ارزش آن از هر چیزی برای ما بالاتر است.

    فرم ثبت نام قطعی دوره ها

تربیت مدیر کیترینگ

هدف از برگزاری دوره :

 


 

مدیریت کیترینگ (Catering Management)در این دوره فراگیران ضمن آشنایی با مباحث نظری استاندارد آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، استاندارد ملی ایران تحت نام "غذاهای پخته و از پیش پخته شده در کیترینگ – آیین کار بهداشتی" به شماره 9641 و آیین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) به شماره CAC/RCP 39-1993، با حضور در مراکز معتبر تهیه، طبخ و سرو مواد غذایی و همچنین کارگاه های عملی، کلیه اندوخته های خود را به تمرین گذاشته و با کسب مهارت و توانائی هایی به شرح زیر بر میزان شایستگی هایشان افزوده و یا آماده حضور در بازار کار می گردند:

- توانایی تشخیص ویژگیهای مهم ساختمان و تجهیزات و ابزار مورد نیاز تولید و توزیع غذا
- توانایی عقد قرارداد با افراد و شرکت ها
- توانایی سرپرستی کارگاه
- توانایی تجزیه و تحلیل گزارش افراد تحت سرپرستی و ارایه گزارش تحلیلی
- توانایی کنترل کیفیت مواد اولیه و خرید
- توانایی خرید مواد اولیه مورد نیاز
- توانایی انبارداری و انبارگردانی
- توانایی تشخیص مراحل آماده سازی و انواع سرویس دهی
- توانایی مدیریت فروش و بازاریابی
- توانایی بکارگیری اصول و مبانی حسابداری
- توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کار مدت برگزاری این

 

مدت زمان برگزاری دوره :


 

دوره 90 ساعت شامل 60 ساعت مباحث نظری و 30 ساعت کارگاه عملی(Workshop) می باشد.

 

 

 

شهریه دوره:


 

 

شهریه مصوب دوره هر ساله توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محاسبه و اعلام می گردد. شایسته است جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956