تربیت مدیر کیترینگ

هدف از برگزاری دوره :

 


 

مدیریت کیترینگ (Catering Management)در این دوره فراگیران ضمن آشنایی با مباحث نظری استاندارد آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، استاندارد ملی ایران تحت نام "غذاهای پخته و از پیش پخته شده در کیترینگ – آیین کار بهداشتی" به شماره 9641 و آیین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) به شماره CAC/RCP 39-1993، با حضور در مراکز معتبر تهیه، طبخ و سرو مواد غذایی و همچنین کارگاه های عملی، کلیه اندوخته های خود را به تمرین گذاشته و با کسب مهارت و توانائی هایی به شرح زیر بر میزان شایستگی هایشان افزوده و یا آماده حضور در بازار کار می گردند:

- توانایی تشخیص ویژگیهای مهم ساختمان و تجهیزات و ابزار مورد نیاز تولید و توزیع غذا
- توانایی عقد قرارداد با افراد و شرکت ها
- توانایی سرپرستی کارگاه
- توانایی تجزیه و تحلیل گزارش افراد تحت سرپرستی و ارایه گزارش تحلیلی
- توانایی کنترل کیفیت مواد اولیه و خرید
- توانایی خرید مواد اولیه مورد نیاز
- توانایی انبارداری و انبارگردانی
- توانایی تشخیص مراحل آماده سازی و انواع سرویس دهی
- توانایی مدیریت فروش و بازاریابی
- توانایی بکارگیری اصول و مبانی حسابداری
- توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کار مدت برگزاری این

 

مدت زمان برگزاری دوره :


 

دوره 90 ساعت شامل 60 ساعت مباحث نظری و 30 ساعت کارگاه عملی(Workshop) می باشد.

 

 

 

شهریه دوره:


 

 

شهریه مصوب دوره هر ساله توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محاسبه و اعلام می گردد. شایسته است جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956