تربیت مدیر کیترینگ

هدف از برگزاری دوره :

 


 

مدیریت کیترینگ (Catering Management)در این دوره فراگیران ضمن آشنایی با مباحث نظری استاندارد آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، استاندارد ملی ایران تحت نام "غذاهای پخته و از پیش پخته شده در کیترینگ – آیین کار بهداشتی" به شماره 9641 و آیین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) به شماره CAC/RCP 39-1993، با حضور در مراکز معتبر تهیه، طبخ و سرو مواد غذایی و همچنین کارگاه های عملی، کلیه اندوخته های خود را به تمرین گذاشته و با کسب مهارت و توانائی هایی به شرح زیر بر میزان شایستگی هایشان افزوده و یا آماده حضور در بازار کار می گردند:

- توانایی تشخیص ویژگیهای مهم ساختمان و تجهیزات و ابزار مورد نیاز تولید و توزیع غذا
- توانایی عقد قرارداد با افراد و شرکت ها
- توانایی سرپرستی کارگاه
- توانایی تجزیه و تحلیل گزارش افراد تحت سرپرستی و ارایه گزارش تحلیلی
- توانایی کنترل کیفیت مواد اولیه و خرید
- توانایی خرید مواد اولیه مورد نیاز
- توانایی انبارداری و انبارگردانی
- توانایی تشخیص مراحل آماده سازی و انواع سرویس دهی
- توانایی مدیریت فروش و بازاریابی
- توانایی بکارگیری اصول و مبانی حسابداری
- توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کار مدت برگزاری این

 

مدت زمان برگزاری دوره :


 

دوره 90 ساعت شامل 60 ساعت مباحث نظری و 30 ساعت کارگاه عملی(Workshop) می باشد.

 

 

 

شهریه دوره:


 

 

شهریه مصوب دوره هر ساله توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محاسبه و اعلام می گردد. شایسته است جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

 با پیش ثبت نام رایگان آخرین اطلاعات دوره مورد نظرتان را دریافت نمایید.

 پیش ثبت نام دوره      ثبت نام نهایی دوره

#مفید_ باشیم و تاثیرگذار 

پیش به سوی فردایی پربارتر

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956