• پیش ثبت نام رایگان

    مزیت پیش ثبت نام این است که اطلاع رسانی پیامکی و تلفنی به شما انجام خواهد شد.
    توجه داشته باشید که اگر شما قبلا وجهی بابت دوره پرداخت کرده اید، می بایست فرم ثبت نام قطعی را از قسمت فرم ها پر کنید.
    موفقیت در دستان شماست.

    فرم پیش ثبت نام

  • دوره تخصصی برق صنعتی

    25، 26 و 27 اردیبهشت ماه 95
    آموزش به صورت کاملا کاربردی
    توسط اساتید مجرب

    مطالعه بیشتر

  • دوره راهبری چیلر تراکمی

    18،16,17 و اردیبهشت ماه 95
    9ه صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره تخصصی بویلر و مشعل

    13، 14 و 15 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نگهداری چیلر جذبی

    30، 31 و1 فروردین ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نرم افزار انرژی پلاس

    13 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 24 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • آموزش کولرگازی و اسپلیت

    6و 7و 8 اردیبهشت ماه 1395
    دوره تخصصی آموزش کولر گازی و اسپلیت
    تحت نظر استاد مجرب با مدرک معتبر

    مطالعه بیشتر

  • آمادگی آزمون پایه 3

    رشته تاسیسات مکانیکی ساختمان
    آزمون ورود به حرفه مهندسان عضو نظام

    مطالعه بیشتر

  • تضمین کیفیت آموزشی

    ما به عنوان امین و خدمتگزار شما کیفیت آموزش دوره ها را برایتان تضمین می کنیم. اگر به دلایلی شما هیچ نکته مثبتی در دوره ما ندیدید شهریه پرداختی عودت می شود. ماموریت ما کیفیت مطلوب و رضایتمندی مخاطبان بوده و ارزش آن از هر چیزی برای ما بالاتر است.

    فرم ثبت نام قطعی دوره ها

Mini MBA (ویژه صاحبان صنایع ، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی)

 هدف از برگزاری دوره:


 

 

Mini MBA دوره ای کوتاه و مهارت محور می باشد که با هدف آموزش مهارت های کاربردی مدیریتی به فارغ التحصیلان، مدیران، متخصصان و دست اندرکاران صنایع غذایی طراحی گردیده و مخاطبین بر اساس آخرین روش های ارائه مباحث مهارتی، مباحث زیر را با رویکرد صنایع غذایی فرا می گیرند: مفاهیم کلی مدیریت، مسائل روز مدیریت، مهارت های عمومی بازاریابی و فروش، دانش و مهارت های مالی، دانش و مهارت های حسابداری، راهبردهای جذب، توسعه و مدیریت منابع انسانی، مفاهیم و کلیات سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی.

 

مخاطبین دوره:


 

 

متقاضیان این رشته اغلب افرادی با مدرک حداقل کارشناسی می باشند که برای ورود به بازار کار یا موفقیت در بازار رقابتی امروز نیازمند کسب مهارت های مدیریتی کاملا عمل گرایانه و کاربردی هستند.

 

مدت زمان برگزاری دوره :


 

مدت برگزاری این دوره 160 ساعت، شامل 100 ساعت نظری و 60 ساعت کارگاه عملی (Work shop) می باشد.

 

شهریه دوره :


 

شهریه مصوب دوره هر ساله توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محاسبه و اعلام می گردد. شایسته است جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956