• پیش ثبت نام رایگان

    مزیت پیش ثبت نام این است که اطلاع رسانی پیامکی و تلفنی به شما انجام خواهد شد.
    توجه داشته باشید که اگر شما قبلا وجهی بابت دوره پرداخت کرده اید، می بایست فرم ثبت نام قطعی را از قسمت فرم ها پر کنید.
    موفقیت در دستان شماست.

    فرم پیش ثبت نام

  • دوره تخصصی برق صنعتی

    25، 26 و 27 اسفند ماه 95
    آموزش به صورت کاملا کاربردی
    توسط اساتید مجرب

    مطالعه بیشتر

  • دوره راهبری چیلر تراکمی

    18،16,17 و فروردین ماه 95
    9ه صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره تخصصی بویلر و مشعل

    13، 14 و 15 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نگهداری چیلر جذبی

    30، 31 و1 فروردین ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نرم افزار انرژی پلاس

    13 اردیبهشت ماه 95
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 24 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • آموزش کولرگازی و اسپلیت

    6و 7و 8 اردیبهشت ماه 1395
    دوره تخصصی آموزش کولر گازی و اسپلیت
    تحت نظر استاد مجرب با مدرک معتبر

    مطالعه بیشتر

  • آمادگی آزمون پایه 3

    رشته تاسیسات مکانیکی ساختمان
    آزمون ورود به حرفه مهندسان عضو نظام

    مطالعه بیشتر

  • تضمین کیفیت آموزشی

    ما به عنوان امین و خدمتگزار شما کیفیت آموزش دوره ها را برایتان تضمین می کنیم. اگر به دلایلی شما هیچ نکته مثبتی در دوره ما ندیدید شهریه پرداختی عودت می شود. ماموریت ما کیفیت مطلوب و رضایتمندی مخاطبان بوده و ارزش آن از هر چیزی برای ما بالاتر است.

    فرم ثبت نام قطعی دوره ها

دوره آموزشی تکنولوژی پخت سيمان

عنوان دوره
تکنولوژی پخت سيمان
اهداف دوره 
1. آشنايی با تاريخچه سيمان و سيستم پخت آن
2. آشنايی با اجزاء سيستم پخت
3. افزايش توانايی کارکنان در عيب يابی و نگهداری بهينه سيستم پخت
موضوعات دوره
1. تاريخچه سيمان
2. مشخصات شيمی و فيزيکی سيمان
3. انواع سيستم پخت
4. مشخصه های کوره دوار و تجهيزات جانبی آن 
5. مشخصه های پيش گرمکن 
6. مشخصه های کولر کلينکر و انواع آن 
7. اصول احتراق و کنترل شعله
8. اصول کوره بانی
9. پارامتر های موثر بر کنترل کوره دوار
10. مواد نسوز و نسوزکاری
مخاطبين دوره: 
مديران، کارشناسان و تکنيسين های بخش پخت و کنترل کيفيت
مدت: دو روز

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956