دوره آموزشی تکنولوژی پخت سيمان

عنوان دوره
تکنولوژی پخت سيمان
اهداف دوره 
1. آشنايی با تاريخچه سيمان و سيستم پخت آن
2. آشنايی با اجزاء سيستم پخت
3. افزايش توانايی کارکنان در عيب يابی و نگهداری بهينه سيستم پخت
موضوعات دوره
1. تاريخچه سيمان
2. مشخصات شيمی و فيزيکی سيمان
3. انواع سيستم پخت
4. مشخصه های کوره دوار و تجهيزات جانبی آن 
5. مشخصه های پيش گرمکن 
6. مشخصه های کولر کلينکر و انواع آن 
7. اصول احتراق و کنترل شعله
8. اصول کوره بانی
9. پارامتر های موثر بر کنترل کوره دوار
10. مواد نسوز و نسوزکاری
مخاطبين دوره: 
مديران، کارشناسان و تکنيسين های بخش پخت و کنترل کيفيت
مدت: دو روز

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956