• دوره تخصصی برق صنعتی

    15، 16 و 17 شهریور ماه 96
    آموزش به صورت کاملا کاربردی
    توسط اساتید مجرب

    مطالعه بیشتر

  • دوره راهبری چیلر تراکمی

    10،19,18 و شهریور ماه 96
    9ه صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره تخصصی بویلر و مشعل

    9، 8 و10 شهریور ماه 96
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نگهداری چیلر جذبی

    1، 2و3 شهریور ماه 96
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 18 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • دوره نرم افزار انرژی پلاس

    23شهریور ماه 96
    به صورت کاملا کاربردی و عملی
    به مدت 24 ساعت آموزشی

    مطالعه بیشتر

  • آموزش کولرگازی و اسپلیت

    18و19و 20 شهریور ماه 1396
    دوره تخصصی آموزش کولر گازی و اسپلیت
    تحت نظر استاد مجرب با مدرک معتبر

    مطالعه بیشتر

  • تضمین کیفیت آموزشی

    ما به عنوان امین و خدمتگزار شما کیفیت آموزش دوره ها را برایتان تضمین می کنیم. اگر به دلایلی شما هیچ نکته مثبتی در دوره ما ندیدید شهریه پرداختی عودت می شود. ماموریت ما کیفیت مطلوب و رضایتمندی مخاطبان بوده و ارزش آن از هر چیزی برای ما بالاتر است.

    فرم ثبت نام قطعی دوره ها

اپراتوری کوره های دوار سيمان

 

عنوان دوره:

اپراتوری کوره های دوار سيمان


اهداف دوره:

معرفی پارامترهای موثر بر فرايند توليد سيمان و قابليت پخت پذيری مواد در کوره
آشنايی با اصول راهبری در کوره دوار سيمان
بررسی تاثير پارامترهای مهم بهره برداری در راهبری کوره دوار
افزايش سطح توانايی علمی و عملی مهندسان بهره برداری و اپراتورهای کوره در راهبری يکنواخت فرايند توليد

سرفصل های دوره:
1. پارامترهای موثر بر فرايند توليد سيمان
2. پارامترهای مواد و کنترل کيفی موثر بر فرايند توليد
3. پارامترهای موثر بر قابليت پخت پذيری مواد در کوره
4. اصول راهبری در کوره
5. بحث و بررسی روی نوع سوخت مصرفی
6. نحوه تنظيم مشعل و شکل شعله
7. دور و اسکن بدنه کوره
8. دما و دبی هوای اوليه، اضافی، ثانويه و ثالثيه
9. درصد O2 و CO در اينلت کوره
10. آناليز گاز و بررسی ميزان تاثير آن بر راهبری کوره
11. آسياب مواد و در مدار بودن آن
12. ID فن و مکش کوره
13. Vent air فن و مکش کوره
14. هوای نشتی
15. پارامترهای کنترل کيفی و اهميت آن در راهبری کوره
16. اهميت جلوگيری از داغ پزی
17. آهک آزاد، وزن ليتری و نحوه کنترل فرايند پخت با استفاده از آهک آزاد

مخاطبين دوره:

کارشناسان و تکنيسين ها و اپراتورهای سيستم پخت

مدت :

دو روز

ارتباط با ما از روش های زیر:

  • تلفن تماس: 956 66 888 (3 خط)
  • سامانه پیام کوتاه: 02188866956